Info izračune avtomobilskih zavarovanj zaradi preobilice dela posredujemo samo obstoječim strankam ter strankam na območju Ljubljane in Primorske.


Način sklenitve on-line

Pred prvo sklenitvijo nam posredujte enega od vprašalnikov. Spodnji vprašalnik je namenjen avto zavarovanju, tu pa sta tudi vprašalnika za:


Vprašalnik služi pripravi informativne ponudbe. S pripravo informativne ponudbe vam izberemo najugodnejšega ponudnika (zavarovalnico), pri katerem vam v primeru vaše odobritve tudi sklenemo zavarovanje. Morebitne dodatne podatke nam boste posredovali osebno, po e-naslovu ali telefonu, ogled predmeta zavarovanja (kjer je zahtevan) pa opravimo pred sklenitvijo zavarovanja.


Ko boste naslednjič podaljšali zavarovanje, vas bomo predhodno obvestili o spremembah zavarovalnih produktov (kritij) in vam predlagali morebitnega ugodnejšega ponudnika. Tako boste vedno zavarovani s kakovostnim kritjem za ugodno ceno.


Podatke o vozilu prepišite iz prometnega dovoljenja. V kolikor imate možnost nam zadnjo obstoječo zavarovalno polico pošljite po External link opens in new tab or windowe-mailu (skenirano) ali po faxu (0591-02-046).


Avto zavarovanje
Vaše ime:
Vaš priimek:

Datum rojstva:

Vaš telefon:

Vaš e-naslov:
Vaš naslov:

Datum opravljenega izpita:
Zavarovanje:
Datum poteka zavarovanja:

Opcije: Obvezno     AO+ (voznik)   Zelena karta
Kasko    Kraja    Parkirišče    Divjad   
Steklo  Asistenca    Nadom. vozilo   
Odkup 1. škode   
Doplačilo za mladega voznika    Drugo

Vrsta vozila:
Znamka vozila:

Tip vozila:

Letnik vozila:     Št. vrat:
Motor (ccm):

   Moč (kW):
Zavarovano pri:

Bonus (iz police):

Kovinska barva:
Dodatna oprema:

Vaše sporočilo:


Prednost sklenitve pri nas: svetovanje v primeru škode!

Za nepopolno, netočno ali zavajujoče izpolnjene vprašalnike odgovorov ne posredujemo. Prav tako odgovorov ne posredujemo tistim, ki so zavarovanje sklenili na osnovi naših informativnih ponudb - brez našega zastopanja ali so naše informativne ponudbe posredovali konkurenčnim družbam.

 Da, strinjam se s soglasjem (dajem soglasje v skladu z GDPR) za uporabo osebnih podatkov za namen sklepanja zavarovanj (več na povezavi) in s tem dovoljujem uporabo e-naslova za posredovanje izračuna/ponudbe.Povezave:Odločitev za sodelovanje z Zavpro-zavarovanje.si je odločitev za pravo zavarovanje.